Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Nyheter

AUKTION onsdag 23 maj, Start kl. 10.00.

22:a Maj 2018

AUKTION onsdag 23 maj, Start kl. 10.00.
OBS DU KAN LÄGGA BUD REDAN NU
Nu följer vi upp förra årets succé med vårens stora polis auktioner. Vi fyller upp med Polisgods beslag och hittegods inför 23 och den 30 maj. FYNDLÄGE på massa VERKTYG, ca 100 st. CYKLAR, MOPEDER, KLÄDER och mycket mer. Vi har även mycket gods till försäljning från alla våra andra kunder. Lycka till i budgivningen, Mvh Suzz

Vill du sälja hos oss Ring 031-55 55 55, 0708-55 55 90 eller maila till info@auktionet.se
Auktionerna startar varje onsdag kl 10.00

Sveriges största båt- & fritidsauktion 16-18/9

9:e September 2016

Nu startar nedräkningen inför Sveriges största båt- & fritidsauktion som äger rum mellan 16-18 September.

Vi auktionerar ut mängder av båtar, båttillbehör, mopeder, motorcyklar, husbilar, husvagnar och mycket mer fredag-söndag 16-18/9.

Inlämning pågår för fullt!
Vill du vara med att sälja din båt, husbil, husvagn eller något annat på Auktionet.se?
Vi finns på ett flertal orter i Sverige och har ett 20-tal duktiga medarbetare.

Bli säljare på Auktionet.se

Har du varor som inte används?
Auktionet.se ger dig möjlighet att hitta rätt köpare.
Vi hjälper dig att snabbt, tryggt och kostnadseffektivt avyttra dina varor och partier.
Exempelvis: ÖVERSKOTT, BEGAGNAT, DEMO OCH UTGÅENDE PRODUKTER.
Tänk igenom vad du har på lager. Ge dig själv en kick och gör en god affär på auktionet.se!

Vår samarbetspartner Havak AB hjälper dig med värderingar.

Havak AB har kvalificerade värderingsmän som kan värdera allt du önskar. Havak erbjuder skrivbordsvärderingar, på plats värderingar samt handelskammarvärderingar. Havak AB hjälper dig även med partiförsäljning, konkurser, likvidationer och obeståndsärenden. Läs mer på www.havak.se

Övrigt:

Just nu pågår även aktioner från uppdragsgivare som tex.

SIBA - Avveckling av 25 st. SIBA butiker
POLISMYNDIGHETEN - Beslagtaget gods m.m.

Konkursauktion

1:a Juni 2016

Under auktionen den 8 juni så kommer ett större konkurslager med västar och annan utrustningar för hundar att säljas. Det är en konkursförsäljning från "Dog Technik Sweden AB, i konkurs"

-" Vi har bred erfarenhet från försäljning av allehanda varor och tror att våra kunder på vår marknadsplats kan ha ett intresse av dessa produkter, även som privat hundägare" säger auktioners nytillträdda VD Anders

Försäljning av Hundutrustningen kommer att börja den 8 juni kl 1330, och som alla auktioner så avslutas inte auktionen förrän vi har en ensam vinnare !!!

Auktionet på Facebook & Instagram

29:e Februari 2016

Ni glömmer väl inte att gilla och följa oss på sociala medier? :)

Ni hittar oss på:
Auktionet.se på Faceboook.
@auktionet på Instagram.

Premiär Båt & Prylauktion söndag 14:e februari kl. 13.00 - 14.00.

6:e Februari 2016

Kasta Loss o buda med oss!

Tillsammans räddar vi liv till sjöss!
Auktionen beräknas pågå i ca 1 timme, säger Suzanne Behr som ansvarar för auktionen. Eftersom det rör sig om drygt 100 rop så är det ingen överdrift att säga – Här kan man definitivt göra klipp samtidigt som man stödjer Sjöräddningssällskapet. All budgivning sker på plats. Vi lovar dig en spännande stund och kanske flera glädjeskutt. Det bästa av allt – Tillsammans räddar vi liv till sjöss!


Båt & Prylauktion till förmån för Sjöräddningssällskapet.
Plats: Båtmässan, Scenen är placerad på plan 1 i anslutning till caféet i D-hallen.
Moderator: Robert Aschberg
Arrangör: Maringuiden.se i samarbete med utställande företag och Auktionet.se
Betalning: Vi tar betalt direkt på plats efter avslutad auktion, via kort eller Swish.

Ni finner oss i monter G 08:21 under mässdagarna.
Suzanne ansvarar för insamlandet av auktionsföremål, så har ni frågor, gåvor etc så är ni
välkomna att besöka vår monter under mässdagarna,
slå mig gärna en signal 0708 55 55 90 alternativt E-post: suzz@auktionet.se


Lycka till med budgivningen och en trevlig stund
Suzanne

Lägg ett bud och rädda liv.

25:e September 2015

Det var med glädje en strålande sensommardag i slutet på augusti som auktionisten Suzanne Behr tog båten ut till Käringöns sjöräddningsstation för att överlämna resultatet av den första sjöräddningsauktionen till sällskapets VD Rolf Westerström.

- Det är roligt att så många gör så mycket för att utrusta våra frivilliga sjöräddare som faktiskt medverkar i 70 procent av alla sjöräddningsinsatser, säger han. De bidrar till att vi kan tanka och reparera båtarna och är redo för nästa larm. På det sättet bidrar de till att rädda okända människor i sjönöd.

Den fjortonde juni i år hölls den första onlineauktionen till förmån för sjöräddningen. Den ledde till besöket på Käringön med en insättning på 38 668 kronor till Sjöräddningssällskapets 90-konto. Det var gåvor från 27 företag som auktionerats ut till förmån för Sjöräddningssällskapet.

- Responsen blev fantastisk med många besökare och varenda krona som samlas in går till Sjöräddningssällskapet, säger Suzanne Behr.

- Jag fick själv hjälp av sjöräddningen när jag hamnade i sjönöd utanför Åstol för några år sedan, berättar hon.

På två veckor lyckades hon få in 90 gåvor från 27 företag, som auktionerades ut. Köpare kom inte bara från hela Sverige, men också från Spanien, Portugal, Polen, Nederländerna, Estland, Finland, Tyskland, Danmark, Italien och England.

– Vi tycker att det är en bra grej och en självklarhet att hjälpa till. Jag talade personligen med alla gåvogivare och de vinnande budgivarna. De var supernöjda, de flesta hade en spännande historia att berätta och en koppling till båtlivet och sjöräddningssällskapet.

Det var till exempel en chartersegling i Karibien med Swan 59:an S/Y Thindra som ropades hem av Sven i Umeå, vars far var sjöman och hade en kaffekopp som det stod Sjöräddningssällskapet på. Eller världens största gädda, i form av ett två meter långt gosedjur från Marin & Fritid i Laxå.

Nu är nästa auktion på gång. Den kommer att pågå till 27 september.
– Alla både privatpersoner och företagare kan fynda, säger Suzanne. Genom att lägga bud och köpa något på auktionen. Det blir en win-win situation för alla. Det ger också fler möjlighet att ge Sjöräddningssällskapet sitt stöd. Alla kan göra något, allt handlar inte bara om stora sponsorer, utan många bäckar små.

Maringuiden.se står som arrangör och auktionen hålls på www.auktionet.se. Suzanne ansvarar för insamlandet av auktionsföremål och gick nyligen runt på Öppna Varv på Orust och samlade in nya bidrag till kommande auktioner.

Sjöräddningssällskapet är en ideell förening som medverkar i 70 % av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. De har många frivilliga sjöräddare och en liten administration. Sjöräddningssällskapet har 90-konto, vilket betyder att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar att pengarna används på rätt sätt. Det innebär att du kan vara säker på att dina pengar verkligen används till ändamålet: att rädda liv till sjöss. Läs mer på www.sjoraddning.se.

Vid frågor kontakta oss gärna på
Maringuiden Nordic AB, Auktion 1 AB, Suzanne Behr
Nostravägen 9, 417 43 Göteborg
Telefon: 031-55 55 55, Mobil: 0708-55 55 90
E-post: suzz@auktionet.se
Hemsida: www.auktionet.se
Hemsida: www.maringuiden.se

Länk till bild:
http://www.maringuiden.se/nyheter/_/b%C3%A5tnotiser/l%C3%A4gg-ett-bud-och-r%C3%A4dda-liv-r3708

Premiär Prylauktion online söndag 14:e juni kl. 16.00.

13:e Juni 2015

Premiär: Söndag 14:e juni kl. 16.00.
Plats: Prylauktion online på www.auktionet.se till förmån för Sjöräddningssällskapet.
Arrangör: Maringuiden.se

Kasta Loss o buda med oss!
Auktionen lär hålla på till någon gång efter 22, säger ”Auktionisten” Suzanne Behr som ansvarar för auktionen. Eftersom det rör sig om drygt 100 rop så är det ingen överdrift att säga – Här kan man definitivt göra klipp samtidigt som man stödjer Sjöräddningssällskapet. All budgivning sker online på www.auktionet.se. Gå in nu och skapa ett gratiskonto och börja buda direkt. I menyraden under knappen Köpa och Hjälp finner du svar på eventuella frågor. Vi lovar dig en spännande stund och kanske flera glädjeskutt. Det bästa av allt – Tillsammans räddar vi liv till sjöss!

Lycka till med budgivningen och en trevlig stund
Suzanne

Tillsammans räddar vi liv till sjöss! Sjöräddningssällskapet startades av eldsjälar för över 100 år sedan. Och så är det fortfarande. Alla räddningsbåtar har frivillig besättning som är beredd att ställa upp dygnet runt, året om. Sjöräddningssällskapet medverkar i 70 procent av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. Hela verksamheten bygger på gåvor, medlemskap och ideella insatser. Läs mer på www.sjoraddning.se.

Kalendarium för kommande auktioner till förmån för Sjöräddningssällskapet.
September 2015: Upptagning o vinterförvaring, onlineauktion
November 2015: Önskelista innan tomten kommer, onlineauktion
Februari 2016: Båtmässan en traditionell klubbauktion, följs upp med onlineauktion
Maj 2016: Fixa båten inför sjösättning, onlineauktion

Auktion för ett säkrare båtliv

28:e Maj 2015

Arrangemanget ska ge intäkter till sjöräddningen, och det är redan 20 -tal företag som skänkt produkter. Auktionen är en onlineauktion som äger rum på www.auktionet.se och hålls till förmån för Sjöräddningssällskapet.
Sjöräddningssällskapet är en ideell förening som medverkar i 70 % av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. De har många frivilliga sjöräddare och en liten administration. Sjöräddningssällskapet har 90-konto, vilket betyder att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar att pengarna används på rätt sätt. Det innebär att du kan vara säker på att dina pengar verkligen används till ändamålet: att rädda liv till sjöss. Läs mer på www.sjoraddning.se.

Maringuiden.se står för insamlandet av auktionsföremål
– Det finns många sätt att stödja Sjöräddningssällskapet. Det sätt som passade mig var att starta en auktion till förmån för sjöräddningen, säger Suzanne Behr. För det första: Detta är rent praktiskt genomförbart tackvare att jag har kunskapen och driver www.auktionet.se samt arbetar för www.maringuiden.se nordens största marina portal och samlingsplats på nätet för båtfolket. På så sätt når vi ut med informationen om auktionen till väldigt många som nyttjar båtliv. För det andra: ALLA kan hjälpa till! Företag och privatpersoner från hela landet kan skänka prylar och tjänster av olika slag till auktionen. För det tredje: Jag är själv medlem i Sjöräddningssällskapet, hade oturen att hamna i sjönöd utanför Åstol för några år sedan, och fick då en otrolig hjälp via sjöräddningen. Så nu när möjligheten finns att tillsammans med er så startar vi denna auktion för ett säkrare båtliv.

Auktionen startar den 1:a juni
Då börjar vi löpande lägga ut inkomna auktionsobjekt, prylar och tjänster donerade av företag och privatpersoner. Auktionen pågår tom söndag den 14:e juni, auktionsobjekten börjar räknas ner klockan 16.00. med 5 minuters intervall. Auktionerna äger rum på www.auktionet.se.
Du kan redan nu se ett par objekt
Förhandsvisning ComforTex: http://www.auktionet.se/objekt/11162-baddset-5-dels-comfortex-malo
Förhandsvisning Toalett Dometic: http://www.auktionet.se/objekt/11163-toalett-dometic-mf716012-volt-sjovatten
Förhandsvisning SeaSea båttillbehör: http://www.auktionet.se/objekt/11169-uppblasbar-raddningsvast-automatisk

Win-win situation för alla
– Det är roligt att kunna bidra och komma med lite annorlunda insamlingsformer. Har just skickat ut mail med information om auktionen till ett stort antal företag, intresset är enormt. Jag hinner knappt svara i telefon förrän det är dags igen, skrattar Suzanne.

– Alla både privatpersoner och företagare kan fynda. Genom att lägga bud och köpa något på auktionen. Det blir en win-win situation för alla. Det ger också fler möjlighet att ge Sjöräddningssällskapet sitt stöd. Alla kan göra något, allt kan inte bara handla om stora sponsorer, utan många bäckar små…

Så skynda dig att lägga ett bud redan nu, köp det du önskar samtidigt stödjer du Sjöräddningssällskapets verksamhet, att rädda liv till sjöss.

Vid frågor kontakta oss gärna på
Maringuiden Nordic AB, Auktion 1 AB, Suzanne Behr
Nostravägen 9, 417 43 Göteborg
Telefon: 031-55 55 55, Mobil: 0708-55 55 90
E-post: suzz@auktionet.se
Hemsida: www.auktionet.se
Hemsida: www.maringuiden.se