Certifierad E-Handel

Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här
Laddar . . .

Samarbetspartners

Uppdragsgivare även kallade säljare består av företag, försäkringsbolag, konkursförvaltare, stat, kommun, myndigheter, organisationer och finansbolag. Auktionsobjekten är bland annat varor, inventarier, restpartier, överskottsproduktion etc. Auktion 1 AB:s roll är att marknadsföra och driva en auktionsportal under namnet auktionet.se där vi möjliggjort att köpare och säljare möts och framför allt ska kunna göra bra affärer.

Samarbetspartners
Auktionet

Våra samarbetspartners

aukionet.se mål är att arbeta med de bästa inom sin respektive nish. Vi jobbar aktivt för att skapa en högkvalitativ tjänst.

Marin & Fritid

Marin & Fritid Laxå, Örebro, Åmål och Karlstad är Sveriges största marina med 50 000 m2 utställning.

Dagens Båtliv

Det sägs att vi är Sveriges första riktiga båttidning på nätet. Kanske är det så, men viktigare är att vi gillar båtar och båtliv och att vi gillar att skriva till våra läsare.

PayEx

PayEx är en av Nordens främsta experter på betalningslösningar för internet-, mobil- och fysisk handel, samt kredithantering.

Husbilen Test

Husbilen Test, Tidningen som är full med marknadsinformation, tester av husbilar och prylar.

Jordbruksaktuellt AB

Jordbruksaktuellt är den stora oberoende branschtidningen som delas ut gratis till alla Sveriges lantbruk varannan vecka. Jordbruksaktuellt driver även nyhetstjänsten www.ja.se och handelsplatsen www.maskinmarknaden.se samt ger ut tidningarna Skogsaktuellt och Entreprenadaktuellt.

Budguiden

På Budguiden kan du jämföra priser på just Din transport.

Better Sales Europe AB

"För oss kommer priserna alltid vara viktiga".

Silverstone Design AB

Silverstone Design är en komplett leverantör av belysning för hem och offentlig miljö. Vår ambition är att kunna erbjuda ett högkvalitativt sortiment med tilltalande design och till rätt pris.

Creditsafe

Creditsafe hjälper företag att göra säkrare och lönsammare affärer. Creditsafe är en av Europas största leverantärer av affärsinformation.

Glädjeresan

Glädjeresan är ett projekt som syftar till att sprida glädje och samtidigt skänka pengar till välgörande ändamål.

SF Pontona Sverige AB

Sedan 1918 har SF Pontona Sverige AB byggt flytande konstruktioner av betong.

Valuera AB

Valuera AB är Din partner för flexibel finansiering. Valuera kan finansiera din investering via förmånlig leasing och stärka ditt företags likviditet genom vår uppskattade tjänst fakturaköp. Läs mer på www.valuera.com och kontakta Valuera idag för goda råd.