Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Objekt nr. 15491Servettställ/brevställ Tenn Marinoni

Aktuellt bud Inga bud inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 04 Januari, 15:02
 • Uppskattat marknadsvärde 710 SEK inkl. moms
 • Budhistorik:Inga bud
 • Kategori:Heminredning
 • Plats:Nol
 • Inropsavgift:100 SEK exkl. moms
 • Reservationspris uppnått?Nej
Skapa bevakning Rekommendera

Om Servettställ/brevställ Tenn Marinoni

produktkod: 2574

En elegant touch på din tebjudning, användbar detalj på din casual matbord eller skrivbord.

Mått 18 cm

Handgjord i Italien

Varumärke Marinoni

DEN MARINONIS TENN Vi har skapat tennföremål för ditt bord och ditt hem i över 40 år, tolkat smak och behoven hos våra kunder. Tradition, kreativitet och noggrann uppmärksamhet på varje detalj kombineras för att skapa unika och originella föremål.
Varje enskilt föremål är handgjord med en exklusiv arbetsprocess som skapar små ojämnheter och som gör varje objekt unikt.

Den Marinonis utbud av tenn är extremt stor. De material som används i tillverkningsprocessen är av högsta kvalitet och vår uppmärksamhet på detaljer i alla aspekter av vår verksamhet är noggrann. Den rena legering som vi använder i våra produkter består av 95% tenn, blandat med en liten mängd av antimon och koppar. Den fullständiga avsaknaden av bly säkerställer att våra tennprodukter är helt giftfria och är helt säker för användning i att äta och dricka, uppfyller EEG och USA föreskrifter om mat och dryck.

Kom ihåg att leta efter "Marinoni" uggla på våra produkter eftersom det är det enda sättet att säkerställa att du har ett ursprungligt objekt från Marinoni samlingen. Det har varit tradition sedan 16: e århundradet att för varje Tenn Master signera sitt arbete med sin egen prägel och Owl är en symbol som skiljer originaliteten i varje enskild Marinoni del.

Objektsinformation
 • Ny i kartong
 • 1
 • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 031-55 55 55 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: info@auktionet.se. Öppettider måndag – fredag kl. 08:00–16:30. Auktionets kontor och lager: Industrivägen 4, 449 44 Nol. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
 • Köparen betalar frakten, Säljaren kan arrangera frakten inom Sverige
 • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
 • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
 • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (0 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
Inga bud