Skapa konto på Auktionet

Skapa ett gratiskonto på Auktionet och börja buda direkt.

Skapa konto direkt

Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

ehandelscertifiering.se
Laddar . . .

Objekt nr. 47025Värmepump KAISAI FLY 3,5 kW, WIFI KIT KWX-12HRBI

Aktuellt bud: 5000 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 21 Juli, 10:50

Om Värmepump KAISAI FLY 3,5 kW, WIFI KIT KWX-12HRBI

Kaisai A ++ 3,8 kW värmepump
Kaisai A ++ luft/luftvärmepump i snygg enkel design med upp till 3,8 kW i värmefunktion / 3,5 kW i kyla. Modellen här är i energiklass A++ för värmefunktion vilket gör den extremt energibesparande. En fjärrkontroll ingår, men med den inbyggda wifi-modulen kan du även styra den var du än befinner dig via appen på telefonen. Strålande för speciellt stugan så man kan värma huset upp innan ankomst. Värmepumpen har en mycket låg ljudnivå och ett inbyggt luftreningsfilter som ser till att luften renas från bakterier så du garanteras ett hälsosamt klimat. 
Innerdel har mått 805x285x194 mm. Vikt 7,6 kg.
Ytterdel 720x495x270 mm. Vikt 23,2 kg.
Paketmått Innerdel: Längd 86 cm. Bred 28 cm. Höjd 35 cm. Vikt 10,1 kg.
Paketmått Ytterdel: Längd 82,5 cm. Bred 29 cm. Höjd 52 cm. Vikt 25 kg.
Se databladet under bilder för mer detaljerad information om modellen KWX-12HRGI. Oanvänd i förpackning.
KAISAI FLY luftkonditionering är en energibesparande enhet med det nya kylmediet R32 och en elegant panel som passar in i alla interiörer. Luftkonditioneringen kännetecknas av möjligheten till uppvärmning vid en utomhustemperatur på upp till -25 °C. WiFi-funktionen ökar komforten i luftkonditioneringen som standard, och den moderna trådlösa fjärrkontrollen låter dig använda 3 extra funktioner på enheten: självrengörande förångare (SELF CLEAN ), konstant uppvärmning 8 °C (HEAT 8 ° C) och temperatursensor i fjärrkontrollen (FOLLOW ME). Setet innehåller en utomhusenhet, en inomhusenhet med Wi-Fi och en fjärrkontroll. Luftkonditioneringen är utrustad med en Wi-Fi-modul och kan styras av en applikation installerad på en mobil enhet, t.ex. telefon eller surfplatta *. Tack vare detta kan vi styra enhetens driftsparametrar från vilken plats som helst. De tillgängliga inställningarna inkluderar inställning av förväntad lufttemperatur i rummet, tiden för att slå på eller stänga av luftkonditioneringen och välja driftsläge och fläkthastighet
* Tillgänglig på utvalda Android- och iOS-enheter.
 
HIGH DENSITY FILTER Att använda ett filter med ökad densitet förbättrar smutshållningsförmågan.
MINNE AV lamellinställningar Efter varje avstängning kommer luftkonditioneringen ihåg de senaste lamellinställningarna och återställer dem efter omstart.
WiFi-KONTROLL Tack vare WiFi-modulen kan du styra driften av luftkonditioneringen med hjälp av en telefon eller surfplatta.
SJÄLVRENSNING AV FÖRNUNGAREN Detta läge aktiveras för att torka den inre värmeväxlaren, minskar tillväxten av mikroorganismer och förhindrar bildandet av obehagliga lukter.
MONO OCH MULTI Inomhusenheten är universell och kan användas i enkel (mono split) och multi split system.
TEMPERATURSENSOR I FJÄRRKONTROLL Temperatursensorn som är inbyggd i fjärrkontrollen gör det möjligt att mäta den närmare användaren, så att enheten mer exakt kan anpassa den till omgivningen.
TIDSPROGRAM Timern låter dig ställa in tiden för automatisk påslagning och avstängning av luftkonditioneringen.
SLEEPFUNKTION Inom två timmar ökar enheten (i värmeläge sänker den) den förinställda temperaturen med 1 °C per timme och fläkten går på låg hastighet.
AUTOMATISK OMSTART Under ett strömavbrott kommer luftkonditioneringen ihåg de senaste inställningarna och återställer dem när strömmen återställs.
STANDBY-LÄGE I standby-läge minskar du strömmen från oanvända komponenter med upp till 80 %.
BREDT TEMPERATUROMRÅDE Drift i ett brett område av utomhustemperaturer. -15 till 50 ° C i kylläge och -25 till 30 ° C i värmeläge.
SJÄLVDIAGNOS Luftkonditioneringen övervakar dess funktion och stängs av om ett fel eller ett fel upptäcks. Felkoden visas på inomhusenhetens kontrollpanel.
8 ° C VÄRMEFUNKTION Under användarens frånvaro håller luftkonditioneringen i värmeläge en konstant temperatur på upp till 8 ° C i rummet och förhindrar att den svalnar.
NÖDANVÄNDNING I händelse av ett fel i en av sensorerna, stoppar de flesta luftkonditioneringsapparater driften, medan KAISAI luftkonditioneringsapparater indikerar ett fel och, om det är säkert, tillåter fortsatt användning i en nödsituation tills felet är åtgärdat.
Mera information:
https://vmts.dk/wp-content/uploads/pdf/Kaisai%20FLY-brochure.pdf

Objektsinformation
  • Nytt i kartong
  • 1
  • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 073 913 91 95 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: [email protected]. Öppettider måndag - fredag kl. 10:00 - 17:00. Lunchstängt 12.00-13.00. Auktionets kontor och lager: Tagenevägen 68, 425 37 Hisings Kärra. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
  • Köparen betalar eventuell frakt. Vi på Auktionet kan vara behjälpliga att arrangera frakten.
  • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
  • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
  • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (2 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
Anti74 21 Jul 10:50 5000 SEK
Anti74 20 Jul 21:43 100 SEK