Skapa konto på Auktionet

Skapa ett gratiskonto på Auktionet och börja buda direkt.

Skapa konto direkt

Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

ehandelscertifiering.se
Laddar . . .

Objekt nr. 36045Minigarage Dooman BB-30

Aktuellt bud: 4300 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 28 Augusti, 15:58

Om Minigarage Dooman BB-30

Garaget är anpassat för de flesta typer av scooters, elrullstolar, permobiler och liknande fordon. Öppnas och stängs enkelt med fjärrkontroll.
BB-30 är inrett med element, flyttbara eluttag, flyttbar hylla för batteriladdare och en list för att hänga utrustning på. Genom sin flexibilitet kan det enkelt anpassas till användarens behov.
Garaget är lätt att placera där det passar användaren bäst. Det enda som krävs är en någorlunda plan yta på 2x2 m. Fötterna är justerbara. Fyra trädgårdsplattor räcker som fast underlag på jord.
Den eleganta konstruktionen av öppningen gör att inget extra utrymme krävs vare sig på sidorna eller baktill. Tack vare den låga vikten är det lätt att flytta eller lagerställa tills nytt behov uppstår.
Mått utvändigt: Bredd 164 cm. Djup 171 cm. Djup inkl. ramp 212 cm.
Höjd stängd 160 cm. Höjd öppen 220 cm.
Mått invändigt: Bredd golvyta 150 cm. Djup golvyta 163 cm. Höjd 145 cm.
Vikt 160 kg.
Material: Väggar in- och utsidan av glasfiberarmerad plast. Lock av vaccumformad PPM.
Isolering: 50 mm. cellplast i golv, 30 mm. i väggar och lock.
Radiator: 300W med frostvakt.
Elanslutning: 220V 10A. Förbrukning max 500 W.
Dörröppning: Motordriven med inbyggt klämskydd, fjärrmanövrerad. Inre och yttre nödöppnare (nyckellåst från utsidan).
Utrustning: Flyttbart eluttag med fyra uttag för bl.a. batteriladdare. Flyttbar hylla för laddaren. Automatisk belysning. Bred inkörningsramp av galvad perforerad plåt.
Färg: Gråvit.
Installationsmanual och bruksanvisning medföljer.
Se bilder för mer information.

Objektsinformation
  • Begagnat i bra skick
  • 1
  • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 073 913 91 95 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: [email protected]. Öppettider måndag - fredag kl. 10:00 - 17:00. Lunchstängt 12.00-13.00. Auktionets kontor och lager: Tagenevägen 68, 425 37 Hisings Kärra. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
  • Hämtas i Nol, köparen kan arrangera egen frakt.
  • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
  • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
  • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (3 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
gibsea 28 Aug 15:56 4300 SEK
gibsea 25 Aug 20:11 1025 SEK
tobbema 19 Aug 14:11 1000 SEK