Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Objekt nr. 32471Kätting SXP 1,2 m. med lås, Klass 3.

Aktuellt bud: 175 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 01 Juli, 16:40
 • Uppskattat marknadsvärde 799 SEK inkl. moms
 • Budhistorik:Visa Budhistorik
 • Kategori:Tillbehör
 • Plats:Nol
 • Inropsavgift:50 SEK exkl. moms
 • Reservationspris uppnått?Nej
Skapa bevakning Rekommendera

Om Kätting SXP 1,2 m. med lås, Klass 3.

En smidig, Klass 3 certifierad kätting inklusive godkänt lås som gör att du kan sova lugnt om nätterna!

Att ha ett godkänt lås är A och O när det kommer till motorcykelförvaring, nu har du möjlighet att komma över en godkänd kätting av härdat stål samt ett godkänt lås för en billig peng!
SXP´s Klass 3 kätting är tillverkad av härdat stål med 10,5mm Ø länkar och ett skyddande tygfodral. Den är kort vilket gör den smidig att ta med sig och använda dagligen. Håller hojen kvar och tjuven borta!

- Godkänd kätting(Inom EU)
- Godkänt bygellås(Inom EU)
- Härdat stål
- 2 nycklar medföljer
- Smidig längd på kätting
- 1,2 meter.

SSF-Certifierat

Certifikat: SBSC Cert. No 11-823, 11-398

Objektsinformation
 • Nytt
 • 1
 • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 031-55 55 55 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: info@auktionet.se. Öppettider måndag – fredag kl. 08:00–16:30. Auktionets kontor och lager: Alevägen 47, 449 44 Nol. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
 • Köparen betalar frakten, Säljaren kan arrangera frakten inom Sverige
 • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
 • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
 • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (4 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
Powermange 01 Jul, 13:07:47 175 SEK
Jan-o-c 01 Jul, 13:07:47 150 SEK
Jan-o-c 29 Jun, 21:20:54 125 SEK
Thomas49 26 Jun, 22:08:17 100 SEK