Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Objekt nr. 32470Trattar spillsäkra FloTool, 7 del.

Aktuellt bud: 100 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 25 December, 19:49
 • Uppskattat marknadsvärde uppgift saknas
 • Budhistorik:Visa Budhistorik
 • Kategori:Tillbehör
 • Plats:Nol
 • Inropsavgift:60 SEK exkl. moms
 • Reservationspris uppnått?Ja
Skapa bevakning Rekommendera

Om Trattar spillsäkra FloTool, 7 del.

Spillsäkra trattar från FloTool i högsta kvalitet och med genomtänkt design för att minimera bränslespill.

Gul tratt för spolarvätska med rätt diameter på trattdelen för att passa i påfyllninshålet för spolarvätska.

Blå tratt rektangulär för att fylla på olja i motorer med små taggar på pipen för att inte tratten skall välta under påfyllning.

Blå universaltratt lång smal för att fylla på tex olja i växellådor.

Transparent tratt med handtag, kran och lock, man kan med andra ord fylla tratthuset med olja och sätta på locket sedan kan man gå med den fylld till stället där man skall fylla på och öppna kranen så att det rinner ut.

Röd No-Spill Olje Pip Refill, Gul Anti-Freeze Pip samt Spill Saver Trans Fluid för vanliga 1 liters plastflaskor.

Material: Polypropen
Tillverkare: Hopkins Manufacturing Company
Vaumärke: FloTool
Made in USA

Antal: 7 delar

 

 

Objektsinformation
 • Hopkins Manufacturing Company
 • FloTool
 • Nya
 • 7
 • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 031-55 55 55 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: info@auktionet.se. Öppettider måndag – fredag kl. 08:00–16:30. Auktionets kontor och lager: Alevägen 47, 449 44 Nol. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
 • Köparen betalar eventuell frakt. Säljaren kan vara behjälplig att arrangera frakten.
 • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
 • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
 • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (2 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
rsborn 25 Dec, 17:04:47 100 SEK
Flexor100 25 Dec, 14:03:50 50 SEK