Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Objekt nr. 27900Plasmaskärare Technology Plasma 54

Aktuellt bud: 7000 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 14 Maj, 17:17
Skapa bevakning Rekommendera

Om Plasmaskärare Technology Plasma 54

Technology Plasma 54

Fläktkylda luftplasmaskärare med kontakttändning av pilotbågen. Tillåter en snabb skärning av rostfritt, galvaniserat och vanligt stål, aluminium, koppar och mässing. Luftplasmaskärarna är lämpliga för reparation och underhåll samt lättare produktion i bilverkstäder, plåtslagerier, service- och underhållsarbeten. Plasma 54 har möjlighet att skära gallerdurk med hjälp av automatisk återstart. Levereras komplett med slangpaket.

Egenskaper: • Reducerad vikt och storlek. • Varningslampa för underspänning i slangpaketet. • Automatisk kylning av slangpaketet. • Utrustad med regulator med manometer för lufttrycket. • Skydd mot över- och underspänning.

Elanslutning v 230
Erfoderlig säkring A 16
Max anslutningseffekt kW 4
Max godstjocklek grovsnitt mm 10
Max godstjocklek finsnitt mm 6
Luftbehov l/min inbyggd kompressor
Arbetstryck bar
Skyddsklass IP23
Slangpaket Art. Nr
Slangpaket längd m 4
Mått LxBxH mm 550x170x340
Vikt kg 16,5
Reglerområde A 7-40
Intermittens 30% A 35

Objektsinformation
  • Demoex i nyskick, med originalkartong.
  • 1
  • Nej
  • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 031-55 55 55 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: info@auktionet.se. Öppettider måndag – fredag kl. 08:00–16:30. Auktionets kontor och lager: Alevägen 47, 449 44 Nol. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
  • Köparen betalar frakt. Säljaren kan hjälpa till att arrangera frakten.
  • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
  • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
  • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (5 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
MikaelH 14 Maj, 17:16:37 7000 SEK
MikaelH 06 Maj, 11:43:11 5000 SEK
MikaelH 06 Maj, 11:42:18 4000 SEK
MikaelH 06 Maj, 11:42:06 3500 SEK
mazda3 28 Apr, 18:14:47 2000 SEK