Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Objekt nr. 27367Popcornmaskin bordsmodell MOP-6

Aktuellt bud: 1500 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 28 Mars, 11:06
 • Uppskattat marknadsvärde 5250 SEK inkl. moms
 • Budhistorik:Visa Budhistorik
 • Kategori:Husgeråd
 • Plats:Nol
 • Inropsavgift:100 SEK exkl. moms
 • Reservationspris uppnått?Ja
Skapa bevakning Rekommendera

Om Popcornmaskin bordsmodell MOP-6

OBS!

-Det kan skilja lite på dekoren som är på bilderna.

Färgen är klarröd.

Bordsmodell av rostfritt stål och röd lackerad metall. Enkel användning och rengöring.
Den röda popcornmaskinen speciellt avsedd för professionellt bruk. Den imponerar inte bara med sin fina design, men också genom en upplyst inre. Den har en uppvärmd bottenplatta och en helautomatisk temperaturkontroll.

Tack vare den integrerade värmeelementet, som är gjord av aluminium och fungerar på 1600 watt, har maskinen en hög prestanda och har snabbt nått sin arbetstemperatur.

Den avtagbara och teflonbelagda kastrullen har en diameter på 18,5 cm. Förbränningen förhindras genom beläggningen och potten lätt kan rengöras. För en kopp popcorn, behöver anordningen endast en minut, vilket motsvarar ca.5 kg popcorn i en timme. För en professionell popcorn produktion, rekommenderar vi att du använder kokosolja eller palmolja, som båda tål temperatur på 240 ° C .

Popcornmaskinen tillverkad av rostfritt stål och är lätt att rengöra. Taket är emaljeradt och har en unik retro look. Lätt att öppna och stänga dörrarna tack vare befintliga magneter.

Tekniska Detaljer:
Modell: MOP-6
Spänning: 220V. 
Effekt: 1,45 kW.
Strömkontakter: 1 st.
Temperatur: 50-250 grader.
Funktioner: Integrerat ljus och värmare.
Pot storlek: ca 8 oz. Inner potten med teflonbeläggning aluminium. Pot i rostfritt stål.
Rutor av härdat glas.
Uppvärmd golvplatta.
Rostfritt stål hölje.
Prestanda: 5 kg / h, 16 L / h.
Mått (LxBxH): Bred 56 cm. Djup 42 cm. Höjd 69 cm.
Vikt: 18 kg.
Packmått (LxBxH): 58 x 44 x 72 cm.
Fraktvikt: 19,5 kg.
Manual medföljer.

Obs. Glöm ej att avlägsna skyddsfilm på de rostfria ytorna och dörrarna.

Objektsinformation
 • MOP-6
 • Ny i kartong
 • 1
 • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 031-55 55 55 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: info@auktionet.se. Öppettider måndag – fredag kl. 08:00–16:30. Auktionets kontor och lager: Alevägen 47, 449 44 Nol. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
 • Köparen betalar frakten, Säljaren kan arrangera frakten inom Sverige
 • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
 • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
 • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (3 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
Ebenezer 28 Mar, 12:06:15 1500 SEK
Ebenezer 27 Mar, 07:08:11 500 SEK
Ebenezer 27 Mar, 07:07:34 100 SEK