Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

Laddar . . .

Objekt nr. 26053Transportbur Bilbur Utställning Large

Aktuellt bud: 50 SEK inkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 02 Oktober, 19:04
 • Uppskattat marknadsvärde uppgift saknas
 • Budhistorik:Visa Budhistorik
 • Kategori:Övrigt
 • Plats:Nol
 • Inropsavgift:50 SEK exkl. moms
 • Reservationspris uppnått?Nej
Skapa bevakning Rekommendera

Om Transportbur Bilbur Utställning Large

Stålbur med täta galler som är öppningsbar på ena kortsidan och långsidan. Burens hörn är rundade vilket skyddar både bil och hund mot skador. Burens dörrar har stadiga säkerhetslås som inte kan öppnas inifrån. Buren har även en djup plastbotten som är lätt att dra ut och rengöra. Buren fälls enkelt ihop och har två handtag vilket gör den lätt att bära med sig och transportera. Du fäller lätt ihop buren på några sekunder till en portfölj och är därför mycket enkelt att transportera.

Artnr: 140202
Large: Beagle.
Max 20 kg.
Längd: 76 cm.
Bred: 56 cm.
Höjd: 64 cm.
Material: Metall Svart.
Vikt: 9,5 kg.
Vikt med emballage 11 kg. Mått: 80x60x13 cm.

Modellhundens storlek. Nos-bakdel 36 cm. Höjd 30 cm. Bringa 13 cm.
Om du är osäker på vilken burstorlek du bör ha kan du mäta din hund. Jordbruksverkets storlekskrav på transportbur för hund är följande:
Längd = hundens längd från nosspets till sittbensknöl när hunden står i normal ställning. gånger 1,10,
Bredd = hundens bröstbredd gånger 2,5. Hunden ska kunna ligga ner och vända sig obehindrat.
Höjd = hundens höjd över hjässan när hunden står i normal ställning.

Objektsinformation
 • Artnr: 140202
 • Ny i kartong
 • 1
 • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 031-55 55 55 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: info@auktionet.se. Öppettider måndag – fredag kl. 08:00–16:30. Auktionets kontor och lager: Alevägen 47, 449 44 Nol. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
 • Köparen betalar frakten, Säljaren kan arrangera frakten inom Sverige
 • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
 • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
 • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (1 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
Sustro001 27 Sep, 14:21:08 50 SEK