Skapa konto på Auktionet

Skapa ett gratiskonto på Auktionet och börja buda direkt.

Skapa konto direkt

Kontakta oss

Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Har ni frågor om hur auktions-förfarandet fungerar, frakt mm.

Läs mer här

Certifierad E-Handel

ehandelscertifiering.se
Laddar . . .

Objekt nr. 14481Rengör krom rostfritt gelcoat Lackskydd Matt & Textil Cleaner

Aktuellt bud: 325 SEK exkl. moms exkl. inropsavgift.

Avslutad 28 September, 14:09
  • Uppskattat marknadsvärde 1095 SEK exkl. moms
  • Budhistorik:Visa Budhistorik
  • Kategori:
  • Plats:Göteborg
  • Inropsavgift:100 SEK exkl. moms
  • Reservationspris uppnått?Ja

Om Rengör krom rostfritt gelcoat Lackskydd Matt & Textil Cleaner

Med Dri Wash får du ett fantastiskt tvätt- och polérresultat. Du kan dessutom stå hemma på gatan och tvätta ditt fordon, eftersom du inte spolar iväg några tvättrester. Allt samlas upp i dukarna som används till medlen.
Fantastiskt resultat
Dri Wash produkterna är utvecklade för att bland annat rengöra, vårda och skydda ytor mot repor, smuts och samtidigt ge en tydlig och djupgående glans.
Ge din bil/båt den uppmärksamhet den förtjänar!
Detta högteknologiska paket sätter branschstandarden för "Vehicle Utseende". Dri Wash ‘n Guard är ett varumärke som har utvecklat en serie tvätt- och polerprodukter för bland annat till bil, båt, husbil, motorcykel och flygplan etc. Tvätta utan vatten! Dri Wash är ett märke som har funnits i över 20 år, vilket borgar för kvalité. Produkterna används av privatpersoner och rekonditioneringsfirmor. Med Dri wash får du ett fantastiskt tvätt- och polerresultat. Du kan dessutom stå hemma på gatan och tvätta ditt fordon, eftersom du inte spolar iväg några tvättrester. Allt samlas upp i dukarna som används till medlen.
Setet innehåller allt du behöver för att fräscha upp ditt fordon in och utvändigt:
1 st. Ultra ION 472 ml. Lackskydda själv som proffsen gör men till en bråkdel av priset Ultra ION är utvecklad för vattenfri tvätt av fordon. Produkten fungerar mycket bra på bilar, husvagnar, båtar och till och med flygplan. Det går åt 60-90 ml Ultra ION för en behandling av en medelstor bil.
1 st. PumpSpray flaska. För att få bästa effekt med Ultra ION så använder du denna flaska.
1 st. OxyGone 236 ml. Ger matta lackerade ytor nytt liv samtidigt som den rengör på djupet. Oxygone tar bort så kallade ”fjäderrepor” och är speciellt effektiv på oxiderade ytor. Passar billacker och glasytor m.m.
1 st. Premium Metal Polish 355 ml. Rengör krom, rostfritt och gelcoat på djupet, polerar och skyddar ytan. Du tar enkelt bort rostfläckar på fälgar eller andra metallytor, produkten innehåller inte slipmedel.
1 st. Matt & Textil Cleaner 472 ml. Produkten innehåller PolyGuard 5™, vilket gör den speciellt effektiv och användbar vid borttagning av fläckar och smuts på bland annat mattor, möbelklädsel och andra typer av textilier. Produkten är speciellt effektiv mot röklukt från tobak.
1 st. Frottéhandduk 30x30 cm, mycket mjuk bomullsduk i bra kvalitet.
1 st. DWG’s Micro-fiber Poler handduk 40x40 cm. Tvättbar ca 500 gånger. Tvättas utan sköljmedel.
1 st. Spraymunstycke.
Bruksanvisningar på svenska www.dwg.se eller www.dwginternational.com

Objektsinformation
  • Dri Wash ‘n Guard
  • Nytt
  • 1
  • Ja
  • Du är alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst på telefonnummer 073 913 91 95 så hjälper vi dig med information och bokning, för eventuell visning. E-post: [email protected]. Öppettider måndag - fredag kl. 10:00 - 17:00. Lunchstängt 12.00-13.00. Auktionets kontor och lager: Tagenevägen 68, 425 37 Hisings Kärra. Obs! Slå oss en signal innan du kommer så vi säkerställer att någon finns på plats.
  • Köparen betalar frakt. Säljaren kan hjälpa till att arrangera frakten inom Sverige
  • Nya produkter, Inga visuella fel eller tekniska anmärkningar. BEHR Media AB är Ã¥terförsäljare för Dri Wash ‘n Guard som är ett amerikanskt varumärke och som kom till Sverige 1991. I produktsortimentet finns en serie rengörings- och polermedel som har utvecklats för framförallt fordonsvÃ¥rd. DWG Enviro- Technology Sweden AB är grossister av samtliga Dri Wash ‘n Guard produkter i Sverige. Läs mer pÃ¥ www.dwg.se eller www.dwginternational.com
  • Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor
  • Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud. Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning. Hämtning ska ske senast sju (7) kalenderdagar efter avslutad auktion om inget annat avtalats mellan köpare och säljaren. Ibland kan säljaren vara behjälplig med transportlösningar. Säljaren kan ta ut en extra avgift för transportemballage, dvs EUR pallar, engångspallar, flyttlådor, pallkragar etc. Se mer information i varje auktionsobjekt. Om auktionsobjektet inte avhämtats inom föreskriven tid har säljaren rätt att debitera en förvarings- och hanteringsavgift av köparen. Denna extra avgift framgår i varje auktionsobjekt. Auktionsobjekt som inte avhämtats inom åtta (8) kalenderdagar efter avslutad auktion äger säljaren rätt att på köparens bekostnad auktionera ut objektet igen alternativt kassera objektet. Lag (1985:982) om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har hämtats. Läs mer i våra användarvillkor
  • Objekten som auktioneras finns för visning och leverans hos Auktion 1 AB:s auktoriserande uppdragsgivare/säljare och samarbetspartners. Den egendom som auktioneras ut säljs i befintligt skick. Auktionsobjekten som bjuds ut på auktionet.se har ett reservationspris. Reservationspriset vid budstart bestäms av uppdragsgivaren/säljaren i samråd med Auktion 1 AB. Det tillkommer köpare att själva kontrollera auktionsobjektets skick vid visning och godkänna att objektet motsvarar köparens förväntningar utifrån ålder, den angivna beskrivningen om det aktuella auktionsobjektet och marknadsvärde etc. Moms tillkommer på lämnat högsta bud, i de fall moms inte tillkommer på lämnat högsta bud aviseras detta i objektsbeskrivningen. Du kan som budgivare välja om du vill att alla auktionsobjekten ska visa inklusive eller exklusive moms. Inropsavgift tillkommer på alla auktionsobjekt och kan variera mellan auktionsobjekten. Inropsavgiften visas alltid separat i auktionsobjektet. Läs mer i våra användarvillkor
Plats för utlämning
Budhistorik (5 bud totalt)
Budgivare Tid Bud
Pejo805 28 Sep 14:05 325 SEK
DaSund 28 Sep 14:04 280 SEK
Pejo805 28 Sep 12:56 250 SEK
DaSund 28 Sep 09:46 200 SEK
Pejo805 27 Sep 07:27 100 SEK